Letette az öltözőben, és beleszerettem…

Mivel vendéglátás és szálloda szakirányos hallgató vagyok, nagy szerelmem a gasztronómia. Imádok már kis korom óta főzni. Szerencsére az egyetemen is alkalmam nyílik a tankonyhán élesben gyakorolni a sütés-főzést. Nagyon élvezzük egyébként mindannyian. Nagyon szuper egy olyan közösségben lenni, ahol tudod, hogy mindenkinek ugyan az a szenvedélye. Így sokkal könnyebb összeszoknunk a konyhán, és a csapatmunka is sokkal gördülékenyebben megy.

A konyhán biztonsági okokból mindig le kell vennünk az ékszereinket. A múltkor az egyik lány levette az ékszereit, és annyira megakadt  rajtuk a szemem, hogy nem bírtam megállni, hogy ne kérdezzem  meg, ezek milyen ékszerek. Azt válaszolta, ezek swarovki kristállyal készültek, és az ekszerwebshop.hu oldalról rendelte.

Hazaérve egyből utána is néztem az oldalnak és láttam, hogy a swarovki ékszereken kívül árulnak még ezüst ékszereket, arany ékszereket, sőt még eljegyzési gyűrűket is. Hatalmas volt a választék. Annyi mindenen megakadt a szemem, hogy egyszerűen nem győztem pakolgatni a kosaramba a termékeket. Azonban az a szett volt számomra az álom, amit a lányon láttam az öltözőben, úgyhogy bőszen folytattam a keresést. Szerencsére sikerült is megtalálnom. A honlapon pont olyan jól nézett ki mint élőben, ráadásul épp akciós is volt. Borzasztóan megörültem neki.

Egyébként tényleg nagyon nagy a választék, és több féle stílust képviselő termékek is megtalálhatóak az oldalon. Tényleg mindenki megtalálja a számára megfelelő kiegészítőt. A swarovski ékszerek egyébként régóta tetszenek már, volt is egy pár medálom és karkötőm. Sajnos egyszer az egyik swarovski medálomat elhagytam iskolába menet, mert elromlott a nyakláncon a kapocs. Annyira szomorú voltam miatta. Ráadásul anyától kaptam. Nem volt mérges miatta, de azért nekem azóta is bűntudatom van azóta.

A honlapon pedig találtam egy ahhoz nagyon hasonló darabot, úgyhogy az álom ékszer szettem mellé azt is gyorsan kosárba tettem. Remélhetőleg így nem lesz majd olyan bűntudatom a másik miatt. Egyébként imádok ékszereket hordani. A legtöbb ruha összeállításomhoz van egy ékszer szettem is. Próbálok nagyon odafigyelni ezekre. Néha már lehet kicsit túlzásnak is tűnik, hogy milyen sok ékszerem van, de ez szerelem. A kiegészítők tudják feldobni szerintem igazán egy nő megjelenését. Arról nem is beszélve, hogy nagyon nőies is.

Az egyetlen szomorúságom csak az, hogy ha esetleg szakácsként dolgoznék a jövőben, sajnos nem hordhatnám őket, csak a szabadidőmben.