Lakáskeresős kalandok

Egy barátom költözés előtt áll. Munkát kapott Győrben, ami azt jelenti, hogy költöznie is kell. Minden nap Győrbe menni kicsit erős reggeli kezdés lenne.  Az ilyen lehetőségekkel rendszerint az a baj, hogy nem akkor érkeznek, mikor az ember várja őket. A lakáskeresés kapkodva telt, igyekezett minél több helyen apróhirdetéseket feladni, mindenhol az eladó lakás Győr kifejezést lehetett látni. Amikor csak ideje engedte, kereste a lakásokat, a helyeket, a közösségi oldalakon bújta a hirdetéseket, semmi eredménnyel. 

Aztán talált egy oldalt, a nextapro.hu-t, ahol nem csak keresgélni lehet az ingatlanok között, de nagyon egyszerűen fel is lehet adni apróhirdetést is. Persze ezzel nem egyedülálló, de rendszerint az ilyen adok-veszek oldalakon nem lehet kilistázni külön, ha valaki keres, és nem elad. Na, itt lehet, és sikerült is elkészíteni a hirdetést a nagyon egyszerű felületen. Igyekezett frappánsabban megfogalmazni, hátha arra jobban lecsapnak, és sikerült is találnia egy lakást. Könnyen és gyorsan lehet hirdetéseket feladni, és egyszerűen lehet keresgélni is a már feladott hirdetések között is. A szűrőfunkciók is teljesen rendben vannak. Őszintén szólva ezelőtt még nem igazán hallottam erről a honlapról, ami furcsa, mivel nagyon jó az apróhirdetéses oldalak között, és sokkal több figyelmet érdemelne. 
Gondolkoztam rajta, hogy venni szeretnék pár komolyabb konyhai gépet, szerintem azokat is itt fogom megnézni, hátha valaki eladja az övéit. Biztosan sikerül majd valami jó állapotban levőt találnom. 

Miután megvolt a lakás, megtartottuk a búcsúztatóját is, de persze a költözködésben is a segítségére voltunk, mivel Győr nincs túl közel, és mivel még sosem voltam Győrben, természetesen kipróbáltam a helyi legjobb éttermeket is.