Ha főzés, akkor a modern konyha, ha motorolaj, akkor a Mannol nálunk a nyerő

Azt mondják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni. Én ezzel teljesen egyetértek, bár engem is el lehet varázsolni egy jól sikerült vacsorával. Nagyon imponáló a számomra, ha egy férfi otthon van a konyhában, persze valakinél már az is csoda számba megy, hogy egy rántottát össze tud ütni. Én nem a tradicionális magyar konyha rajongója vagyok, inkább a reform ételeket részesítem előnyben, ezzel együtt igyekszem tudatosan táplálkozni.

A kulináris élvezetek fontosak a számomra, mindig szeretek új recepteket kipróbálni. A férjem persze semmit sem konyít a dologhoz, de én hiszek a hagyományos férfi-női szerepben, bár lehet régimódi a felfogásom. Én inkább maradok a konyhában és neki meghagyom a férfias tevékenységeket, mint a fűnyírás vagy a kocsival való teendők intézése. Ez utóbbihoz kicsit sem értek, de bevallom, nem is igyekszem a témában. Elég, ha ő tudja, milyen időközönként kell cserélni az motorolajat, a váltóolajat, a különböző szűrőket a kocsiban. Illetve nem is ő, hanem a haverja, aki történetesen autószerelő, így kézenfekvő, hogy ő tartja karban a kocsinkat. Ez a srác ajánlotta neki a Mannol termékeket, nyilván szerelőként tudja, mi a jó a kocsinak. Így ha motorolajról van szó, csak ez a márka jöhet szóba. Ő ajánlotta nekünk a linkelt oldalt is, ahol mindent be tudunk szerezni, ha gondoljuk, és ő csak a munkadíjat számolja fel nekünk, persze némi kedvezménnyel. Ő is innen rendeli az anyagokat, hiszen ki sem kell mozdulnia, az interneten leadott rendelést pár napon belül megkapja, és mivel nagy tételben vásárol, ingyenesen kiszállítják neki. Bár ha valaki a személyes vásárlást részesíti előnyben és szereti látni, mit vesz, ellátogathat a három üzletük egyikébe is Budapesten belül, ahol szakszerű segítséget is kap, ha bizonytalan, mire is van pontosan szüksége. Ha szeretjük a kocsinkat és kívül-belül igényesek vagyunk rá, akkor itt mindent megtalálunk egy helyen. Külső-belső tisztításhoz szükséges termékek széles választéka vár minket, legyen szó kárpit tisztítóról vagy éppen a felni fényezéséről. Egyébként nem csak kocsihoz, hanem motorkerékpárhoz, sőt, vízi járművekhez is megtaláljuk ezeket a termékeket. Mi a fűnyíróba is innen rendeltük az olajat legutóbb. Sokszor vannak akciók a web shopban is, érdemes figyelni.

Bár én továbbra is maradok inkább a konyhában, és inkább a recepteket és a szupermarketek reklám újságját böngészem az akciók után kutatva, ezt a területet továbbra is meghagyom a férfiak számára. De legalább tudom, ha elfogy a Mannol, honnan szerezhetek be egy kattintás alatt.