Amikor az ikreknek úgy babakocsira van szükségük

Szakácsként nem csak otthon, de a munkahelyen is életem a főzés. Eredetileg hobbiszakácsként kezdtem, de annyira odavoltam a dologért,hogy kitanultam a szakmát és pár éve ebben is helyezkedtem el egy elegáns étteremben. Nagy szükség is van a szakács tudásomra, mert nemrég születtek meg az ikerlányaink, Petra és Lili. A férjem dolgozik most egyedül, én egy ideig szüneteltetem a gyerekek miatt a munkám, de annyira hiányzik a főzés világa,hogy otthon is mindig ügyeskedek, mit tudok az éppen az anyatejről átszokócsöppségeknek készíteni. Mindemellett a férjem étkezéseit is az én konyhai munkám biztosítja, sose rendel a munkahelyre ételt, mert én minden nap főzök neki. Ez sok háziasszonynak teher lehet, de én imádom ezt csinálni, nem okoz gondot számomra. Ráadásul én vegán vagyok, ezért a férjem ételeitől külön kell elkészítenem az én reggelimet, ebédemet és vacsorámat is. Multifunkciós szakács vagyok, így is mondhatjuk. A zöldségeket mindig a közeli piacról szoktam beszerezni, nem volt ez másképp múlthéten sem, mikor is fogtuk a gyerekeket a férjemmel, betettük őket a babakocsijaikba és elsétáltunk a piacig. Ott azonban annyi mindent összevásároltunk, hogy nem fért már a babakocsik tárolójába sem, ezért a vállunkra is aggatva a nehéz szatyrokat, valahogy hazavergődtünk.Otthon kimerülten pakoltunk le mindent a konyhában, majd felvetettem az ötletet Zalánnak, a férjemnek, hogy mi lenne, ha vennénk egy testvér babakocsit a gyerekeknek, aminek nagy a tároló része, így legalább az egyikünk szabad lenne,tudna több mindent is cipelni, de a babakocsiba is elférne még jó pár dolog. Zalán is jónak találta az ötletet, ezért elkezdtünk utána nézni a neten, honnan tudnánk az igényeinknek megfelelő járművet beszerezni. Fontos tényező volt a babakocsi ára, állíthatósága és a tároló részének a mérete is. Végül a BabaVerda Áruház oldalán rátaláltunk a tökéletes, Dorjan márkájú testvér babakocsik kategóriájára.

Kettő helyett egy – az új babakocsi rendelése

Miért pont Dorjan? Sok kisgyerekes családtól hallottuk, hogy ez a legjobb márka a babakocsik terén, ezért nem is volt kérdés, hogy a BabaVerda oldalán a tökéletes darabokat találtuk meg. Valami lányos színűt szerettünk volna, a piros és bézs között vacilláltunk sokat, de végül a bézs mellett döntöttünk. Az árát nagyon korrektnek találtuk, a termékfotó is részletes volt, a leírásban pedig mindent elolvashattunk, ami fontos, így nem kellett külön utána néznünk az interneten a termék jellemzőinek. A lap alján láttuk, hogy 100 000 Ft felett az ország egész területén díjmentesen szállítanak ki, ennek nagyon örültünk, mert elég messze lakunk Pesttől és az előző babakocsikat is onnan rendeltük, azért a távolság miatt plusz 20 000 Ft-ot számoltak fel kocsinként. A fotón és a leírásban láttuk, hogy egy külön táska is tartozik a babakocsikhoz, ezzel majd bátran járkálhatunk a piacra, biztosnem lesz gond a pakolással – gondoltuk. Szerettük volna tisztán látni, mikor érkezik meg várhatóan a csomag és hogy működik náluk a garanciális ügyintézés, ezért felhívtuk az ügyfélszolgálatot felvilágosítás céljából. A kedves alkalmazott, aki kapcsolt minket, tájékoztatott minket a szállítás menetéről és a garancia intézéséről is, így mikor végül leadtuk a rendelést, már mindent tudtunk, amit tudnunk kellett.

Új babakocsival a piacra

Igen hamar megkaptuk a kocsit, épp a konyhában sündörögtem,mikor hallottam, hogy csengetnek, a futár volt az egy nagy csomaggal maga mellett. Átvettem és megvártam vele a férjemet, mert azt hittem, nehéz lesz nekem egyedül összeszerelni. Mikor este Zalán hazajött a munkából és kibontottuk a gondosan becsomagolt terméket, hamar rájöttünk, hogy ezt bizony egyedül is össze tudtam volna szerelni. A praktikus leírásnak köszönhetően Zalán keze alatt pillanatokon belül elkészült a gyerekek új babakocsija. Másnapreggel már azzal mentem el a piacra és láss csodát, sokat vásároltam, de mégis haza tudtam hozni benne mindent, egyes egyedül. Köszönöm a BabaVerda Áruháznak, hogy ilyen tökéletes kocsit rendelhettünk tőlük, a zökkenőmentes ügyintézésért pedig még egy plusz pont jár nekik!